Om mig

Jeg har arbejdet med seksualitet og sexologi siden jeg i 2006 blev seksualvejleder. Oprindeligt arbejdede jeg som psykiatrisk ergoterapeut, men siden jeg i 2006 blev færdiguddannet som seksualvejleder, har seksualitet og sexologi været min passion, og jeg har siden 2009 arbejdet fuld tid med sexologisk rådgivning, konsulentarbejde samt uddannelse af seksualvejledere på Seksualvejlederuddannelsen i Hou.

Bestyrelsesarbejde
Derudover sad jeg i 2010-2016 i bestyrelsen for Seksualvejlederforeningen, i 2014-2016 som forperson, og i 2020-2021 sad jeg i bestyrelsen for Dansk forening for Klinisk Sexologi (DACS).

Faglig baggrund

Ergoterapeut

Ergoterapeut med erfaring fra hospitals- & socialpsykiatrien siden 1993.

Seksualvejleder

Seksualvejleder, uddannet 2006 hos Jørgen Buttenschøn og Karsten Løt. Projektopgave under uddannelsen til seksualvejleder: “Seksualpolitik til den selvejende institution NETTET”

Specialist i Sexologisk Counselling

Specialist i Sexologisk Counselling, 3-årig uddannelse hos DACS (Dansk forening for Klinisk Sexologi). Autoriseret og certificeret af NACS (Nordic Association of Clinical Sexology). Afsluttende opgave under uddannelsen til Sexologisk Counsellor: “Depression, seksualitet og samliv”

Faglig erfaring

Sexologisk konsulent

Sexologisk konsulent for borgere med psykisk sårbarhed og fysiske funktionsnedsættelser. Fast tilknyttet flere botilbud i Region H.

Uddannelsesleder på Seksualvejlederuddannelsen

Uddannelsesleder på Seksualvejlederuddannelsen i samarbejde med Kim Steimle Rasmussen.

Underviser og foredragsholder

Underviser og foredragsholder. Har bl.a. undervist, og afholdt foredrag og temadage for PsykInfo, PsykiatriFonden, Rigshospitalet, Center for Kræft og Sundhed, Center for Diabetes, Bedre Psykiatri, DepressionsForeningen, Psykiatrisk Center København, Fountain House, MB-forløbet, FNUG, Frederikssund Kommune, Høje Taastrup Kommune, samt diverse botilbud, aktivitets- og samværssteder i hele landet.

Sexologisk rådgiver

Sexologisk rådgiver for par og enkeltpersoner. Jeg deltager i gruppesupervision, ledet af psykolog og konsulent Tommy Lillebæk, tidligere behandler på Sexologisk Klinik, Rigshospitalet. Jeg deltager desuden i diverse netværksmøder, kurser og konferencer om seksualitet samt psykiske og fysiske funktionsnedsættelser.

Artikler:

Det Sociale Netværk

Artiklerne findes desværre ikke længere online

  • Psykisk Sårbar 2010
  • Når huden sulter 2011
  • Beboere og medarbejdere 2011